Tuinontwerp

Het ontwerpen van een tuin begint met het luisteren naar uw eisen en wensen. JVM Tuinen is specialist in het ontwerpen, aanleggen en onderhouden van tuinen en denkt mee over een vernieuwend en haalbaar ontwerp. Een nieuwe tuin kost bovendien minder wanneer u begint met een goed uitgewerkt plan.

Verschillende tuinstijlen

Uw wensen nemen we mee bij het uitwerken van het ontwerp. Wij zijn gespecialiseerd in het ontwerpen en aanleggen van allerlei leef- en stijltuinen. Van modern tot klassiek, van terrasoverkappingen tot zwembaden en van veel beplanting tot complete bestrating. Kindvriendelijke tuinen, vijvers, landelijke tuinen, of juist stadstuinen. Verschillende stijlen, of een combinatie hiervan, zijn uiteraard ook mogelijk.

Stappenplan voor het ontwerpen van een nieuwe tuin

  • We beginnen met een vrijblijvend gesprek. JVM Tuinen komt bij u langs om de wensen voor het tuinontwerp door te spreken de tuin eventueel op te meten.
  • Tijdens dit gesprek praten we verder over zaken als grondsoort, hoogtepeiling, waterhuishouding, functiekaarten, leefomgeving, sfeer, lichtplan, looplijnenplan en uw gezinssituatie.
  • Wilt u een onderhoudsvriendelijke tuin of een strak aangelegde, moderne tuin? In het ontwerp houden we hier rekening mee.
  • JVM Tuinen gaat aan de slag met het vertalen van uw wensen naar een passend ontwerp.

 

Tekening van het tuinontwerp

Tijdens het vervolggesprek komen wij bij u terug met een tekening, die het ontwerp en de vormgeving van uw nieuwe tuin zo goed mogelijk weergeeft. Op deze manier krijgt u inzicht in de toekomstige tuin en de kosten ervan.

Neem contact met ons op, we komen graag vrijblijvend bij u langs.