t 0167 85 41 67
e info@jvmtuinen.nl

Tuinontwerp

Tuin ontwerpen begint met luisteren

U bent op zoek naar een vernieuwend ontwerp van uw tuin. JVM Tuinen kan hierin uw specialist zijn. Zonder een goed ontwerp en advies kan een tuin aanleggen enorm in de kosten lopen.

Stappenplan voor uw tuin:

In het eerste vrijblijvende gesprek komt JVM Tuinen graag bij u langs om door te spreken wat uw wensen zijn. We houden niet alleen rekening met de afmetingen van de tuin, maar denken ook aan bezonning, grondsoort, hoogtepeilen en uw gezinssituatie. Wilt u vooral een onderhoudsvriendelijke tuin, die niet veel aandacht vereist? Of droomt u net van een moderne tuin waarin alles letterlijk mooi binnen strakke lijnen wordt gehouden?

JVM Tuinen neemt u wensen & ideeën mee en gaat bepalen of uw wensen inpasbaar zijn in uw omgeving. We zijn gespecialiseerd in het ontwerpen en aanleggen van allerlei leef- en stijltuinen. Verschillende stijlen of een combinatie hiervan zijn uiteraard ook mogelijk.

Na ons eerste contact komen wij bij u terug met een tekening welke een unieke vormgeving van uw tuin voorstelt. Hierdoor krijgt u op een makkelijke inzichtelijke manier te zien hoe uw tuin er komt te zien. Daarnaast geven wij u inzicht in de kosten om het tuinontwerp aan te laten leggen.