Nieuwbouw van de woning en daarna de tuin aangelegd
Problemen met grond, deze gezeefd en bewerkt, zodanig dat er een voedingsrijke bodem is ontstaan. De tuin is een stappenplan waarbij nu de basis is gerealiseerd en in de toekomst verschillende elementen aan de tuin worden ingericht zoals een overkapping, verlichting en speelelementen. Hier zijn wel de voorbij rijdende grondwerkzaamheden uitgevoerd zodat er geen dubbele kosten gemaakt worden.

JVM tuinen heeft de volgende werkzaamheden uitgevoerd: grondverbetering, grondwerk, bestrating, beplanting (splan), half-verharding boomschors, beregening, kabels en leidingen leggen.

Bij de aanleg van deze moderne achtertuin waren de wensen van de klant om het strak en modern in te richten, voorzien van een BBQ,  elektra, verlichting in-lite, overkapping voor een scooter en het creëren van zoveel mogelijk ruimte voor mensen om te zitten.
Er zijn verhoogde plantenbakken geplaatsts met zitbanken en een lounge gedeelte met hoogteverschillen voor een speels effect. De bbq is als centraal punt in de tuin geplaatst en is makkelijk in onderhoud.

Natuurlijke tuin met veel planten en bloemen, natuurlijk beeld, elektra, en ruimte. Er zijn verschillende bijzondere plekjes aangelegd zoals de moestuin, schuur, een pergola met schommelbanken, vuurplaats, pad met houtsnippers, beregeningsinstallatie, drainage, verlichting in-lite. Een totale tuinaanleg met alle facetten.

Onderhoudsvriendelijk, keramische tegels, nieuwe schuttingen, elektra, kunstgras, verhoogde planten, 2 terrassen, overzichtelijk. Ontspannen is het belangrijkste.

Klassieke tuin, rustiek vormgegeven en voorzien van verschillende sfeerhoekjes, bloeiende planten, elektra, natuurlijk beeld. 3 terrassen, schaduw- en zonneterrassen. Eetbare planten en een perenboom.
Natuurlijke vijver, staptegels, grind, kant en klaar hagen, beregening, verlichting in-lite, bestrating drainage, totale tuinaanleg van ontwerp tot onderhoud.

Totale tuinaanleg, verlichting pro-lite, elektra, kunstgras, overkapping met witte wanden, hoogte verschillen, trappen,  grind/half-verharding, planten hergebruiken.