t 0167 85 41 67
e info@jvmtuinen.nl

Tuinaanleg

Aanleg van uw tuin

Van tekening naar uitvoering! Maar voordat er daadwerkelijk opgebouwd kan worden, moeten er een aantal zaken goed voorbereid zijn. Moet er eerst een bestaande tuin worden verwijderd en afgevoerd? Hoe is de kwaliteit van de grond? Zijn er planten die in de nieuwe tuin herplaatst dienen te worden? Is er een goede afwatering of moet deze worden aangelegd? En de verlichting? Kan deze zo worden aangesloten?

Zoals u leest, voldoende vragen vooraf voordat er de eerste schop in de tuin gezet kan worden. JVM Tuinen is graag uw partner al gaat het om een kleine klus tot een complete tuinaanleg. Van het grond werk tot de aanplanting; een goede basis is de sleutel tot echt tuingenot. Iedereen heeft een eigen idee bij zijn ideale tuin. Er bestaan dan ook heel wat verschillende soorten tuinen, die JVM Tuinen voor u kan realiseren.

Laat de nieuwe tuin realiseren door de professionele hovenier. JVM Tuinen weet als geen ander hoe je een tuin solide aanlegt. Want van uw investering moet u nog jaren plezier kunnen hebben. Of het nu om een strakke of romantische tuin gaat of totaalprojecten tot kleine werkzaamheden of aanpassingen gaat, JVM Tuinen verzorgt alle facetten van tuinaanleg.

Meer informatie over onze diensten? Neem vrijblijvend contact met ons op!