t 0167 85 41 67
e info@jvmtuinen.nl

Houten afdak en schuur

houten schuur met afdak

Een zelfbouw blokhut of een blokhut op maat?

Een tuinhuis met overkapping (inclusief plat dak) wordt steeds populairder. De grootste winst haalt u uit het feit dat een dergelijke schuur zowel bergruimte als een overdekt terras biedt. Naast dat een plat dak, kosten technisch interessanter is dan een punt dak, is een dergelijke blokhut doorgaans vergunningsvrij te plaatsen.

Schuur met overkapping

Een houten schuur biedt al snel toegevoegde waarde wanneer deze wordt uitgebreid met een veranda of overkapping. De overkapping kan gebruikt worden als overdekt terras, tijdens de mindere zomeravonden of om de fietsen altijd droog weg te zetten, maar ook als extra parkeerplek. De basis van een schuur als overkapping dient van goede kwaliteit te zijn. U wilt immers meerdere jaren genieten van uw overkapping. JVM Tuinen werkt altijd met gedegen materialen en zorgt voor een professionele constructie. Niet alleen op het materiaal wordt gelet, ook de grond wordt gecontroleerd, om eventueel verzakkingen te voorkomen.

Tuinhuis met overkapping

Heeft u al een tuinhuis in uw tuin staan? Deze kunt u ook uitbreiden met een overkapping. Een overkapping biedt de mogelijkheid om langer van de zomerse avonden te genieten, maar ook wanneer de winterse temperaturen aantreden uw buitenmeubilair beschut weg te zetten.

Op zoek naar de mogelijkheden voor een schuur met overkapping of tuinhuis met overkapping. Er bestaan momenteel zo veel verschillende mogelijkheden. Afhankelijk van uw wensen of ideeën verzorgt JVM Tuinen het gehele project voor u. Snel en efficiënt!

Vragen?

Heeft u nog vragen omtrent een tuinhuis met overkapping? Of bent u wellicht geïnteresseerd? Neem met ons contact op voor een vrijblijvend advies en/of offerte. U kunt met ons contact opnemen via ons contactformulier, of direct bellen met JVM Tuinen via 0167 – 851 167.

schuur met houten afdak schuur met afdak