t 0167 85 41 67
e info@jvmtuinen.nl

Houten pergola

Houten pergola JVM Tuinen

Het gebruik van hout in uw tuin is op verschillende manieren een toevoeging. De combinatie van hout met veel groen is zeer zeker een must. Zodoende zijn in veel tuinen verschillende houtwerken te vinden, denk bijvoorbeeld aan een schuurtje, pergola, schutting of plantenbakken. JVM Tuinen werkt al jaren met hout, maar zet dit duurzaam materiaal ook op praktische manieren in. Over de jaren heen hebben wij verrassende ideeën en oplossingen verwerkt in onze tuinontwerpen.

Wat wordt de functie van het houtwerk, wie gaat er gebruik van maken en hoe vaak wilt u het onderhouden? Gedegen advies en voldoende kennis van houtsoorten en hun eigenschappen is belangrijk om lang en onbezorgd van het houtwerk te genieten. Informatie over impregneren, beitsen, lakken of schoonmaken nemen wij meteen door.

Houten Pergola

Creëer met behulp van een pergola een beschutte plek, waar u optimaal kan genieten van uw tuin. Laat de pergola begroeien of kies voor een schaduwdoek. Naast lekker beschut uit de zon zitten, zit u ook uit het zicht van de directe omgeving. Privacy!

Houten pergola Voorzijde JVM Tuinen Houten pergola Zijkant JVM Tuinen