t 0167 85 41 67
e info@jvmtuinen.nl

Buitendouche

Buitendouche JVM Tuinen

Tijdens een hete zomerdag lig je natuurlijk het liefst relaxed aan het strand onder de parasol. Helaas laat onze drukke agenda dit niet altijd toe. Maar, heb je een tuin en een wateraansluiting, dan kun je ook een buitendouche maken om de hitte te doorstaan! Een buitendouche neemt weinig ruimte in beslag en geeft toch een beetje dat vakantiegevoel.

Wat hebben we nodig voor een douche buiten? Een vrije muur, een douche en een ondergrond die het water weg kan voeren. Privacy is niet noodzakelijk bij een buitendouche (je kan gewoon in je zwemkleding douchen), maar het kan natuurlijk wel prettig zijn. Heb je de ruimte, dan kun je natuurlijk een echte ‘buitenbadkamer’ maken. Behoort zo’n luxe buiten douche niet tot de mogelijkheden? Dan kun je de douche in een hoekje plaatsen, hierdoor creëer je ook wat meer privacy.

Het stopt niet bij het hangen van de buitendouche. Je kan je lol nog op met het stylen! Modern en strakke stijl? Met bijvoorbeeld beton en houten vloerdelen. Of maak er een Mediterraans feestje van met mooie muurtegeltjes.

JVM Tuinen adviseert je graag met de mogelijkheden. Neem vrijblijvend contact op!

Buitendouche Zijkant JVM Tuinen

Buitendouche Zijkant 2 JVM Tuinen Buitendouche Achterzijde JVM Tuinen